Rooks Interieur Systemen

Als binnenaannemer de schakel tussen bouw en interieur voor:

architecten, retailbouwers, aannemers, corporaties, projectontwikkelaars en eindgebruikers

Wat doen we

We zijn innovatief, duurzaam en klantgericht. We combineren systeemconcepten met maatwerk. Met name wand- en plafondsystemen maar ook diverse (prefab) aftimmerwerken en akoestische verbeteringen behoren bij onze diensten.  We willen onze klanten ontzorgen. Voor aannemers en retailaannemers zijn we een verlengstuk. Vaak naamloos op de achtergrond monteren we onze producten en behartigen we hun belangen. We maken van een casco een gebouw met een functie. Zoals  winkels, woningen en appartementen maar ook kantoren en hotels. Bij winkels plaatsen we vaak ook nog het gehele interieur. Door onze ruime ervaring in binnenstedelijk bouwen en retailbouw  zijn we gewend  aan bouwen met weinig ruimte en krappe planningen.

Samen met onze klanten vertalen we hun plannen in producten die binnen het budget passen met behoud van de beoogde uitstraling. We dragen ideeën en oplossingen aan voor diverse details. Door ons zo vroeg mogelijk in het bouwproces in te schakelen kunnen we helpen om zoveel mogelijk bouwwensen te realiseren met het beschikbare budget.

Hoofdkantoor H&M Keizersgracht

Rooks Interieur Systemen

nummer1

Als binnenaannemer ontzorgen wij onze klanten. Samen bouwen we zo optimaal mogelijk binnen het beschikbare budget.

nummer2

Sterk in bijzonder werk. Graag bouwen we voor onze klanten, van eenvoudig wandje tot de meest geavanceerde binnenafbouwprojecten.

nummer3

Bel ons als de planning en/of bouwruimte krap is. We hebben ruime ervaring in binnenstedelijke retailbouw. Dus snel met weinig bouwruimte.

Impressie van herbestemming Arsenaal te Delft

Totaal(af)bouw

Als binnenbouwer zijn we een soort aannemer die zich gespecialiseerd heeft in de interne verbouwingen en aankledingen van gebouwen. Wij verbouwen ruimten zodat ze geschikt worden voor diverse doeleinden, zoals hotels, kantoren, arts- en tandartspraktijken maar ook winkels en apotheken.

Restyling Bijenkorf Rotterdam

Retail

We werken voornamelijk in bouwteams aan diverse Retail projecten.
Samen met onze opdrachtgevers restylen, verbouwen en bouwen we winkels voor grote merken zoals H&M, Shoeby, Blokker, Hema en Bijenkorf.
Van sloop tot monteren van het interieur. Denk daarbij ook aan het monteren van wanden, plafonds en brandwerende bekledingen.

Inrichting kantoor Pinc Vision Doetinchem

Kantoren

Door onze uitgebreide kennis van wandsystemen, plafondsystemen en wand-, plafond- en vloerafwerkingen kunnen we onze klanten helpen met het maken van hun keuzes. Alle producten kunnen we zelf, in eigen beheer, leveren en monteren. Samen met ontwerpers komen we tot de mooiste resultaten.

Projecten

Schouwburg Amphion te Doetinchem

Kantoor Dorset Group te Aalten

Kantoor Bribus keukens te Dinxperlo

Kantoor Pinc Vision te Doetinchem

Kantoor H&M Keizersgracht te Amsterdam

Hotel Villa Ruimzicht te Doetinchem

Restaurant Strand Lodge te Winterswijk

Restyling Hema’s

Restyling Bijenkorf Rotterdam

Restyling H&M Beursplein Rotterdam (koopgoot)